Deltag som agent

Hjem » Deltag som agent

Hvorfor grøn forandringsagent?

Som forandringsagent skal du hjælpe en virksomhed med at igangsætte eller bidrage til grøn omstilling i virksomheden. Målet er at optimere virksomhedens miljøpåvirkning og derigennem skabe vækstmuligheder for virksomheden. Målet med projektet er også at bringe dig tættere på et job.

Først gennemgår du et kursus, herefter er du i praktik/løntilskud i virksomheden hvor hjælper virksomheden med miljøtiltag(ene).

På kurset til at blive grøn forandringsagent får du en grundlæggende indsigt i de miljøområder, som virksomhederne lige nu er interesserede i. Du vil altså på kurset komme til at snuse til cirkulær økonomi og industrisymbioser, genanvendelsesmuligheder for affald, hvordan man kan håndtere madspild, hvad det kræver at gennemføre en miljøcertificering og hvordan virksomhederne kan arbejde med at minimere deres ressourceforbrug. Du får på kurset også designmetoder og andre værktøjer, du kan anvende til at kunne igangsætte og hjælpe med miljøtiltagene i den virksomhed, du kommer i forløb hos.

Vi har igennem kurset fokus på øvelser og kritisk stillingtagen. Samtidigt vil kurset sætte fokus på hvordan du personligt forbedrer dine chancer for at finde et job: Du vil komme til at arbejde med dit CV, jobsamtalen og det at sælge sig selv. Mange af de tidligere agenter har også påpeget det udbytte, der er blot ved at være i et intensivt forløb med andre ledige med samme interesseområde.

Den virksomhed, du skal i forløb hos, er du selv ansvarlig for at finde under kyndig vejledning fra os. Under kurset, vil der være sat tid af til at kontakte virksomheder.

Hvis du er interesseret i at se et eksempel på de miljøtiltag, en af vores tidligere agenter har arbejdet med i en virksomhed, kan du læse nyheden “Anabel kom med den energi, Total Wind havde brug for“. Bemærk, at de opgaver, du vil komme til at hjælpe en virksomhed med, kan være meget forskellige og afhænge helt af hvad virksomheden har brug for.

I alt tager vi 10-15 agenter ind på næste og sidste kursusforløb. Vi lægger i udvælgelsen af agenter især vægt på evnen til at være opsøgende ift. virksomheder, fleksibiliteten og villigheden til at rejse et længere stykke under et praktik/løntilskudsforløb samt interessen for miljø.

Fordele ved at blive grøn agent:

  • Kontakt til virksomhederne i Green Network
  • Gratis opkvalificering i bæredygtighed og procesledelses
  • Mulighed for samarbejde med en virksomhed, som måske kan være din kommende arbejdsplads
  • Kontakt til virksomheder og ressourcepersoner inden for grøn omstilling
  • Eksponering og omtale på hjemmeside, i nyhedsmedier mv.
  • Sparring på ”salg” af dig selv, både personligt salg og salg gennem Linked-In

Christine-citat

 

 

 

 

Praktisk ift. at komme på næste og sidste kursusforløb til grøn agent:

Ansøgningsfrist: 23. juni kl 12. Afsæt tid af til en samtale den 28./29. juni.

Kursusforløbet begynder den 10. august og slutter den 2. september og foregår i Kolding. Inden kursusstart vil du skulle udfylde et spørgeskema, som vi skal bruge til at finde ud af dit udbytte af kurset.

Læs mere om kravene til at blive optaget i folderen “Bliv Grøn Agent“.

På fanen tidligere deltagere > virksomheder, kan du se hvilke virksomheder, de tidligere agenter har været i praktik/løntilskud hos. Mange af de tidligere deltagere er i dag i arbejde i de virksomheder, hvor de startede i praktik/løntilskud i forbindelse med dette kursus.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig!

 

footer_kun_logoer