Deltag som virksomhed

Hjem » Deltag som virksomhed

Hvorfor få en grøn agent i virksomheden?

En grøn agent kan hjælpe din virksomhed med at løse en eller flere miljøopgaver, men karakteren af opgaven kommer helt an på hvad I ønsker hjælp til. Typiske opgaver kan være at se på virksomhedens affaldshåndtering, se på hvordan jeres restprodukter kan genanvendes, hjælpe med miljølovgivning eller hjælpe med en recertificering i forbindelse med de nye ISO 14001-krav. Der kan således være tale om på forhånd definerede opgaver eller I kan få agenten til at belyse hvilke områder, der kunne optimeres.

Rent praktisk bliver agenten tilknyttet din virksomhed via en praktik eller løntilskudsperiode (længden og formen afhænger af de miljøopgaver, som virksomheden ønsker hjælp til og aftales individuelt mellem agenten og virksomheden). Praktik er omkostningsfrit for jer, i løntilskud får I et tilskud pr. time til agenten. Læs mere om reglerne for løntilskud her.

Vores agenter gennemgår et intensivt kursus i grøn omstilling, der klæder dem på til at kunne hjælpe din virksomhed. Kurset varetages af Green Network og Designskolen Kolding og indeholder en kombination af miljøfaglige emner og værktøjer indenfor procesledelse, som agenten får brug for i sit arbejde med virksomheden.

Det tredje og sidste hold af grønne forandringsagenter skal starte i praktik eller i løntilskud i en virksomhed senest 1. oktober 2016. Er det din, så kontakt projektleder Mette Røy Kristensen her hvis du kunne have interesse i at få en grøn agent.

Styrk væksten med en grøn agent

Indgår din virksomhed et samarbejde med en af vores grønne agenter, takker I ja til at igangsætte en forandring, der har potentiale til at styrke virksomhedens innovationskraft, vækst og konkurrenceevne. Projektpartnernes erfaring er, at mange virksomheder ønsker at være en del af en bæredygtig agenda, og at miljøforbedringer også rent økonomisk giver virksomheder en konkurrencefordel.

Klik her for at læse om hvordan andre virksomheder har haft fordel af at have tilknyttet en grøn agent.

footer_kun_logoer