Nyheder

Hjem » Nyheder

GCA

Få hjælp til grøn omstilling i din virksomhed

17. august 2016

Står din virksomhed og mangler hjælp til miljøforbedringer? Så har du nu en unik mulighed for at få en grøn forandringsagent på opgaven. Grib chancen nu.

Læs mere


Skal du være grøn agent på næste og sidste hold?

8. juni 2016

I folderen kan du læse om projektet, ansøgningsfrist og indhold på kurset. Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Hent folder


Anabel kom med den energi, Total Wind havde brug for

9. maj 2016

Grøn forandringspraktikant kunne lige det, virksomheden stod og manglede – så nu bliver hun fastansat.

Læs mere


Miljøforbedringer og øget vækst – gratis hjælp fra en grøn agent

14. januar 2016

Vil din virksomhed have hjælp til at bruge ressourcerne bedst muligt? Mindske CO-udslippet? Tjene penge på restaffaldet via industrisymbioser? Eller en helt anden miljøopgave? Så har din virksomhed nu mulighed for gratis at få en grøn forandringsagent i praktik, der kan hjælpe jer.

Læs mere


Bliv forandringsagent

16. december 2015

Kunne du tænke dig at arbejde med grøn omstilling i virksomheder? Så er det måske dig vi søger. Anden ansøgningsrunde til at blive grøn agent er netop skudt i gang!

Læs mere


GCA

Nyt hold af Grønne Forandringsagenter er klar til at hjælpe virksomheder

27. november 2015

Det nye hold af forandringsagenter har netop afsluttet et intensivt kursusforløb, hvor de er blevet trænet i projektstyringsværktøjer og –metoder, som gør dem i stand til at varetage opgaver inden for grøn omstilling i virksomheder.

Læs mere


Akademiker redder virksomhed fra konkurs

13. november 2015

Ribe Jernindustri ansatte i 2012 en akademisk medarbejder med en ph.D. i mikrobiologi. Det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. I løbet af et år vendte virksomheden et underskud på 84 mio. kr. i 2009 til overskud og store globale vækstmuligheder.

Læs mere


Hjælp til grøn omstilling i din virksomhed

28. august 2015

Green Network skyder nu projekt Green Change Agents i gang – et ud af fire udvalgte projekter under Miljøstyrelsen. Er din virksomhed interesseret i at få hjælp til miljøindsatsen og samtidigt spare penge, er dette projekt interessant for jer.

Læs mere


Miljøministeren igangsætter grøn omstilling via fire pilotprojekter

7. marts 2015

Miljøminister Kirsten Brosbøl igangsætter nu fire pilotprojekter, hvor unge sammen med erfarne akademikere skal skabe grønne jobs og forbedre miljøet.

Blandt projekterne er Green Network, i samarbejde med Vejle og Kolding Kommune og Designskolen Kolding, blevet bevilget midler til at starte projektet ‘Grønne Forandringsagente’.

Læs mere


Tilmeld nyheder

Udfyld dit navn og e-mail adresse i felterne neden for, så får du automatisk besked når der er nyt vedrørende projektet.

footer_kun_logoer